TámogatókFelhívás PDF Nyomtatás Email

 

Felhívás - hit- és erkölcstan!

 
Tájékoztató PDF Nyomtatás Email

 

Tájékoztató beiratkozásról!

 
Tájékoztató PDF Nyomtatás Email

 

Tájékoztató - közigazgatási körzet!

 

 

 
Kicsi falunk nagy szülötte PDF Nyomtatás Email

 

2015. 03. 07-én hálaadó istentisztelet után került sor Vencsellei István fotóművész kiállításának megnyitójára a Művelődési Házban. Vencsellei István egy fülöpi tanyáról indult és akaraterejének, tudásvágyának köszönhetően elérte, hogy nemzetközileg elismert fotóművész lett belőle. A „Magyar Kultúra lovagja” cím birtokosa, emellett Kölcsey, Medgyessy- és Holló László díjban és életmű díjban is részesült.

Bővebben...
 
Ezermosolyú farsang PDF Nyomtatás Email

 

Péntek 13. - a babonások e dátum hallatán összerezzennek, de a Fülöpi Általános Iskolában nyoma sem volt a félelemnek, vagy a gyanakvásnak. Még egy kóbor fekete macska sem tévedt erre ijesztgetni, noha már ellátogatott az iskolaudvarra, háztetőre egyszer-egyszer egy kíváncsi cirmos. A péntek 13-a a vidám szórakozásról szólt az iskolában – természetesen a tanulás mellett -, hiszen ezen a napon kergette el az iskola apraja-nagyja a fagyos telet a farsangi ünnepség keretében.

Bővebben...
 
Bűnmegelőzési előadás a Fülöpi Általános Iskolában PDF Nyomtatás Email

 

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság szakemberei: Kondor István őrnagy és Hirku Richárd r. zászlós bűnmegelőzési előadást tartottak 2015. 02. 12-én intézményünkben a felső tagozatos diákok számára. 

Bővebben...
 
Karácsonyi ünnepség az iskolában PDF Nyomtatás Email

 

2014 utolsó tanítási napján került sor a Fülöpi Általános Iskolában a karácsonyi ünnepség megrendezésére. Az ünnepre készülve gazdag programot biztosítottunk diákjaink számára:

Bővebben...
 
Ajándék a Magyar Vöröskereszttől PDF Nyomtatás Email

 

A Fülöpi Általános Iskola karácsonyi ünnepsége meglepetéssel kezdődött. A Magyar Vöröskereszt képviselői ajándékokkal lepték meg tanulóinkat, így új játékok is kerülhettek a karácsonyfánk alá: 3 db bőrfoci, 40 db labda, 30 db ugráló kötél, 20 pár pingpong ütő, 72 db buborékfúvó, 128 db műanyag pohár. Januárban az első tanítási napon valamennyi ajándék gazdára talált, kiosztottunk a diákjaink között.

Bővebben...
 
VIII. Mikulás Kupa PDF Nyomtatás Email

VIII. Mikulás kupa

 

1996 óta 8. alkalommal rendezte meg a Fülöpi Általános Iskola a „Mikulás kupa” c. rendezvényét. A környékbeli iskolákból: Újlétáról, Álmosdról, Vámospércsről és Nyírábrányból érkeztek csapatok abból a célból, hogy a tavaly óta Nyírábrányban őrzött vándorkupát megszerezzék.

Bővebben...
 
Az iskolában is járt a Mikulás PDF Nyomtatás Email

 

A Mikulás és a krampuszok az iskolában

 

Bár hó az idén sem esett még, a Mikulás és gonoszkodó segédjei szánjukat hátrahagyva kocsiba pattantak és idén is eljöttek az iskolánkba megörvendeztetni a diákokat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 17