TámogatókKarácsonyi játszóház PDF Nyomtatás Email

 

Adventi előkészületek az iskolában

 

2014. december 15-én hétfőn már a 3. gyertyát gyújtottuk meg a Fülöpi Általános Iskola adventi koszorúján. Az iskola földszinti folyosóján összegyűltünk diákok, pedagógusok együttesen. Közösen meghallgattuk a Bordás Erzsébet Renáta tanítónő által felkészített 3. osztályosok műsorát és az énekkarosokat, akiknek Sulina Erika tanító néni segített a felkészülésben.

Bővebben...
 
Idősek látogatása PDF Nyomtatás Email

 

Vendégségben az idősek klubjában

 

A Fülöpi Általános Iskola 3. és 4. osztályosai Mercs Róbertné és Mitala Mónika tanítónők vezetésével vendégségbe mentek a Művelődési Házban összejött idősekhez. Szerették volna, ha a nénik mesélnek a régmúlt idők karácsonyairól, a régi szokásokról.

Bővebben...
 
Színházi előadás Fülöpön PDF Nyomtatás Email

 

2014. november 28 - án Fülöp községben, a Kultúrházban a debreceni „Alföld gyermekszínpad” amatőr társulat zenés gyermekjátékot
mutatott be; „Fazekas Mihály: Ludas Matyi” - című művét vitte színpadra, iskolánk 1-4. osztályos tanulói számára.

Bővebben...
 
Egészségnap pástétomkészítéssel PDF Nyomtatás Email

Egészségnap pástétomkészítéssel

 

Fülöpön az általános iskolában mindig nagy gondot fordítanak az egészséges életmódra, egészséges táplálkozásra. A „Gyermekekért Alapítvány Fülöp” idén is sikeresen pályázott e témában, melyet a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat támogatott.

Bővebben...
 
Helytörténeti vetélkedő PDF Nyomtatás Email

Helytörténeti vetélkedő

 

 A Fülöpi Általános Iskola a nyíracsádi Ligetalja Közművelődési és Turisztikai Központ partnereként a TÁMOP 3.2.13. sz. „Élmény – Tudás – Műveltség” pályázat keretében helytörténeti vetélkedőt szervezett az iskola felsős tanulóiból álló csoportok számára.

Bővebben...
 
Telkibányán táboroztunk PDF Nyomtatás Email


A Fülöpi Általános Iskola 18 diákja négy napon át Telkibányán táborozott a nyáron. Nem is gondoltuk, hogy ilyen nagy lesz az érdeklődés a tábor iránt. Már a második nap betelt a létszám! A diákok gazdag program részesei lehettek.

Bővebben...
 
Egy jeles nap emléke PDF Nyomtatás Email

Megemlékezés - Az 1956-os forradalom és szabadságharc kirobbanásának 58. évfordulóján
 

Egy dátum, melyet beleírt a magyarság a világ minden történelem könyvébe.

Egy dátum, mely minden igaz magyarnak a szabadságért és függetlenségért vívott harcát jelképezi.

Egy dátum, amelynek jelentőségét nem vitathatja el tőlünk senki.

Bővebben...
 
Megemlékezés PDF Nyomtatás Email

Október 6. - Az aradi vértanúk napja

 

Hétfő délelőtt a Fülöpi Általános Iskola tanulói is megemlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 165. évfordulójáról. A rövid, de színvonalas műsor alatt az iskola diákjai képet kaptak a szabadságharcot lezáró tragikus eseményekről.

A szavalók által előadott versek segítségével átélhették a kor történéseit, az akkoriban uralkodó hangulatot, túlfűtött vagy éppen elkeseredett érzelmeket.

Bővebben...
 
Atlétika verseny PDF Nyomtatás Email

Atlétika verseny

 

1. forduló, Nyíradony

 2014. szeptember 24.  

 

2014. szeptember 24-én rendezték meg a 2014/2015-ös tanév „Ligetalja” vándorkupa atlétika verseny 1. fordulóját Nyíradonyban. 

Bővebben...
 
Anyák napi ünnepség 2014 PDF Nyomtatás Email

Anyák napi ünnepség

 

A Gyermekekért Alapítvány Fülöp sikeresen pályázott a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzathoz. Ennek eredményeképpen Anyák napi ünnepséget rendeztünk a Fülöpi Általános Iskolában. Az alsó tagozatos diákok versekkel,  az első osztályosok pedig dalokkal köszöntötték édesanyjukat az iskola tornatermében. A műsor t Molnár-Brehó Mónika állította össze. A hatodikosoknak köszönhetően az ünnepségünkön megjelent édesanyák és nagymamák megkóstolhatták az általuk saját kezűleg készített kókuszgolyót is. A gyerekek Pósán Györgyné irányítása mellett dolgoztak a sütemény készítésekor.  Az iskola minden diákja elkészíthette az anyukájának ajándékba szánt decoupage technikával megalkotott hűtőmágnest.  Ezzel az új technikával Kocsis Erika tanító néni ismertette meg a diákjainkat.

Fülöp Község Önkormányzata meghívására a tanulóink a községi Anyák napi ünnepségen is köszönthették édesanyjukat, nagymamájukat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 16