TámogatókBűnmegelőzési előadás a Fülöpi Általános Iskolában PDF Nyomtatás Email

 

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság szakemberei: Kondor István őrnagy és Hirku Richárd r. zászlós bűnmegelőzési előadást tartottak 2015. 02. 12-én intézményünkben a felső tagozatos diákok számára. 

Bővebben...
 
Karácsonyi ünnepség az iskolában PDF Nyomtatás Email

 

2014 utolsó tanítási napján került sor a Fülöpi Általános Iskolában a karácsonyi ünnepség megrendezésére. Az ünnepre készülve gazdag programot biztosítottunk diákjaink számára:

Bővebben...
 
Ajándék a Magyar Vöröskereszttől PDF Nyomtatás Email

 

A Fülöpi Általános Iskola karácsonyi ünnepsége meglepetéssel kezdődött. A Magyar Vöröskereszt képviselői ajándékokkal lepték meg tanulóinkat, így új játékok is kerülhettek a karácsonyfánk alá: 3 db bőrfoci, 40 db labda, 30 db ugráló kötél, 20 pár pingpong ütő, 72 db buborékfúvó, 128 db műanyag pohár. Januárban az első tanítási napon valamennyi ajándék gazdára talált, kiosztottunk a diákjaink között.

Bővebben...
 
VIII. Mikulás Kupa PDF Nyomtatás Email

VIII. Mikulás kupa

 

1996 óta 8. alkalommal rendezte meg a Fülöpi Általános Iskola a „Mikulás kupa” c. rendezvényét. A környékbeli iskolákból: Újlétáról, Álmosdról, Vámospércsről és Nyírábrányból érkeztek csapatok abból a célból, hogy a tavaly óta Nyírábrányban őrzött vándorkupát megszerezzék.

Bővebben...
 
Az iskolában is járt a Mikulás PDF Nyomtatás Email

 

A Mikulás és a krampuszok az iskolában

 

Bár hó az idén sem esett még, a Mikulás és gonoszkodó segédjei szánjukat hátrahagyva kocsiba pattantak és idén is eljöttek az iskolánkba megörvendeztetni a diákokat.

Bővebben...
 
Karácsonyi játszóház PDF Nyomtatás Email

 

Adventi előkészületek az iskolában

 

2014. december 15-én hétfőn már a 3. gyertyát gyújtottuk meg a Fülöpi Általános Iskola adventi koszorúján. Az iskola földszinti folyosóján összegyűltünk diákok, pedagógusok együttesen. Közösen meghallgattuk a Bordás Erzsébet Renáta tanítónő által felkészített 3. osztályosok műsorát és az énekkarosokat, akiknek Sulina Erika tanító néni segített a felkészülésben.

Bővebben...
 
Idősek látogatása PDF Nyomtatás Email

 

Vendégségben az idősek klubjában

 

A Fülöpi Általános Iskola 3. és 4. osztályosai Mercs Róbertné és Mitala Mónika tanítónők vezetésével vendégségbe mentek a Művelődési Házban összejött idősekhez. Szerették volna, ha a nénik mesélnek a régmúlt idők karácsonyairól, a régi szokásokról.

Bővebben...
 
Színházi előadás Fülöpön PDF Nyomtatás Email

 

2014. november 28 - án Fülöp községben, a Kultúrházban a debreceni „Alföld gyermekszínpad” amatőr társulat zenés gyermekjátékot
mutatott be; „Fazekas Mihály: Ludas Matyi” - című művét vitte színpadra, iskolánk 1-4. osztályos tanulói számára.

Bővebben...
 
Egészségnap pástétomkészítéssel PDF Nyomtatás Email

Egészségnap pástétomkészítéssel

 

Fülöpön az általános iskolában mindig nagy gondot fordítanak az egészséges életmódra, egészséges táplálkozásra. A „Gyermekekért Alapítvány Fülöp” idén is sikeresen pályázott e témában, melyet a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat támogatott.

Bővebben...
 
Helytörténeti vetélkedő PDF Nyomtatás Email

Helytörténeti vetélkedő

 

 A Fülöpi Általános Iskola a nyíracsádi Ligetalja Közművelődési és Turisztikai Központ partnereként a TÁMOP 3.2.13. sz. „Élmény – Tudás – Műveltség” pályázat keretében helytörténeti vetélkedőt szervezett az iskola felsős tanulóiból álló csoportok számára.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 16